Gratis fragt Danmark

Levering 2-5 dage

14 dages returret

Yasmin Mahmoud

Hvordan inspirerer du andre til brobygning?  

”Det afspejles ofte i det, jeg gør. For eksempel havde jeg engang en ung flygninge pige, der gerne ville deltage i ungdomsklubben, hvor jeg arbejder. Hendes forældre kunne ikke lide ideen, så jeg inviterede dem. På denne måde fik de muligheden for at se og mærke atmosfæren i klubben og dermed støtte deres datter.”

Hvordan skaber du kontakt til andre?
”For mig er det de små skridt, man tager, der får folk til at komme nærmere på hinanden. Det kan være et hej eller et smil, der gør forskellen. Jeg arbejder hårdt på brobygning mellem etniske danskere og flygtninge. Jeg er meget inspireret af min mor, der altid har taget det første skridt og skabt kontakt til sine medmennesker.

”Et andet eksempel er, at der er nogle unge fyre i ungdomsklubben, som jeg har inspireret til at hilse og tale med de flygtninge, der også deltager i klubben. Det kan være meget udfordrende for nogle at sige hej. Derfor opfordrede jeg dem til at spille bordfodbold sammen, og pludselig talte alle med hinanden. Jeg har forenet mange unge gennem forskellige aktiviteter, og det var en succes, så jeg er meget tilfreds. ”

Om
Yasmin er uddannet som socialpædagog sommeren 2018. I øjeblikket arbejder hun i en ungdomsklub i Egedal kommune (amt).

Yasmin kan ses i det nye danske tv-show ‘Gidseltagningen 2’ (Hostage 2), som havde premiere foråret 2019. Hun spiller rollen som juni al-Bagee, der er vendt tilbage fra krigen i Syrien. http://discoverynetworks.dk/da/nyheder/kanal-5-offentliggør-stjernespækket-cast-i-gidseltagningen-2

Øreringe

Halskæder

Armbånd