Bosphorus værdier

Bosphorus er en social virksomhed. Vi er nye på markedet og vi læner os op ad idéen om, at succes ikke er lig med profit, men formål. Vi vil skabe produkter, som taler til vores sjæl og forbinder os i en enhed som mennesker. Når vi smykker os viser vi, hvem vi er. Et folk, der udspringer fra den samme kilde, som historisk har meget mere til fælles end der adskiller os. 

Vores primære mål er at støtte organisationer og projekter, der arbejder for tværkulturel fred og forståelse overalt i verden. Vores produkter har etik og miljø for øje, med omtanke for alle led i smykkeproduktionen. Vi samarbejder kun med udvalgte små lokale atelieer, på grund af deres ekspertise, men også på grund af vores ønske om at beskytte og vedligeholde et kostbart metier som verden ville være fattigere uden.

Som en del af smykkebranchen ser vi det som vores pligt at vise anstændighed og ansvarlighed, når vi anvender jordens resurser. Eksempelvis bruger vi kun miljøvenligt emballage.

Vi er et B-Corp Pending virksomhed, der er igang med en certificering proces. Med en B Corp-certificering ønsker vi at bevise, at vi lever op til en række ambitiøse samfunds- og miljømæssige standarder og udviser en ekstraordinær grad af ansvarlighed og gennemsigtighed (https://bcorporation.net)

Herhjemme er vi pt. engageret i  et samarbejde med  “MellemOs” (https://www.instagram.com/mellemospodcast/?hl=da), en podcast serie lavet af to veninder, der deler egne erfaringer og taler om emner, der enten er tabubelagt eller grænseoverskridende. Vi er i gang med at søsætte flere tiltag og spændende samarbejder.

Vi håber, du vil følge os på vejen.

    Øreringe

    Halskæder

    Armbånd