Gratis fragt i DK

Levering 2-5 dage

14 dages returret

Bosphorus værdier

Bosphorus kommer med et stærkt ønske om, at bygge broer mellem kulturer over hele verden. Vi tror på, ​​at verden hverdag bliver et bedre sted, når vi mødes med mennesker, der er forskellige fra os selv. 

Vores produkter er skabt på en etisk måde med omtanke for vores medarbejdere og miljøet. Vi bidrager til et bedre miljø ved at bruge FSC®-certificeret miljøvenlig emballage. 

I øjeblikket støtter vi lokale danske entusiaster, der gør en positiv forskel ved at bringe mennesker sammenVores hovedmål er at støtte entusiaster, organisationer og projekter, der arbejder for tværkulturel fred og forståelse – og snart overalt i verden! 

Vi er støtter:

  • Græsrodsorganisationen WeAct (www.weact.dk), der årligt afholder fredsfestivalen Salaam & Shalom. Formålet med festivalen er at bygge broer mellem mennesker med forskellige overbevisninger og kulturelle baggrunde. 
  • Brobyggerne (www.brobyggerne.dk), en forening, der bygger og fremmer de danske traditioner for mangfoldighed og uenighed, hvor alle kan føle sig lige og velkomne i en samtale, der er kritisk og konstruktiv. 

Øreringe

Halskæder

Armbånd