Gratis fragt Danmark

Levering 2-5 dage

14 dages returret

MESOPOTAMIEN

Mesopotamien, der kaldes ‘civilisationens vugge’, har helt sikkert været vuggen for fint håndværk, når det kommer til smykker. Sumerisk arbejde i mesopotamiske smykker anses i dag, som stamfar til moderne smykker.

Mesopotamianere prydede deres statuer og afguder med smykker for at komme tættere på deres skabere. Mesopotamianere var også banebrydende for astrologi og astronomi. De tilbad planeterne, som de troede styrede deres skæbne som enkeltpersoner såvel som grupper. De parrede hver planet med sin egen unikke ædelsten og inspirerede derfor ideen om fødselssten smykker.

Kollektionen er håndlavet i små smykkeværksteder i Istanbul.

 

MESOPOTAMIEN

Mesopotamien, der kaldes ‘civilisationens vugge’, har helt sikkert været vuggen for fint håndværk, når det kommer til smykker. Lærde og smykkeproducenter i dag ser på sumerisk arbejde i mesopotamiske smykker som stamfar til moderne smykker.

Omkring 2500 f.Kr. var den sumeriske by Ur vokset til en civilisation med et rigt domstolsliv. Herskerne i denne by blev begravet i fuldt udsmykkede, selv tjenere og soldater blev begravet med den kongelige afdøde. Praksis med at blive begravet med smykker var en persons forsøg på at gå til efterlivet med gaver til guderne. Mesopotamianere prydede deres statuer og afguder med smykker for yderligere at præcisere det som et åndeligt og / eller magisk redskab.

Mesopotamianere var banebrydende for astrologi og astronomi, og de tilbad planeterne, som de troede styrede deres skæbne som enkeltpersoner såvel som grupper. De parrede hver planet med sin egen unikke ædelsten og inspirerede derfor ideen om fødselssten smykker.

Kollektionen er håndlavet i små smykkeværksteder i Istanbul.