DEVOTION

’Devotion’ er inspireret af Mellemøstens geometri, der oprindeligt blev set som et guddommelig sprog og ikke ’blot’ et kunstnerisk udtryk. De smukke linjer er skabt med henblik på inspiration og DEVOTION til noget større end en selv. I sin essens afspejler de universets sprog og vores refleksioner om livet.

Hos Bosphorus ser vi dette smukke geometriske budskab som noget der tilhører os alle, uanset alder og baggrund. ’Devotion’ er skabt som en hyldest til vores fælles historie og kulturarv.

Smykkerne er håndlavede i små smykkeværksteder i Istanbul, og hvert smykke er opkaldt efter en ildsjæl der arbejder for at bringe mennesker sammen på tværs af forskelligheder.

DEVOTION

Vi ser skønheden i geometri, som et visuelt universel sprog der taler til mennesker uanset alder og baggrund. Denne kollektion er lavet for at hylde vores fælles historie og kulturarv. 

Vores inspiration til denne kollektion er fra Mellemøstens geometrisk kunst. Oprindeligt blev denne kunstform lavet udelukkende med henblik på åndelig DEVOTION og et udtryk snarere end kunst, der blev brugt til at udtrykke kunstnerens egen personlige historie. Brugen af geometri blev antaget at afspejle universets sprog og understøtte refleksion om livet. 

Smykkerne i kollektionen er opkaldt efter passionerede ildsjæle, der gør en positiv forskel i verden ved at bringe mennesker sammen. Bosphorus smykkerne  er håndlavet i små smykkeværksteder i Istanbul.