Om Bosphorus 

Bosphorus har sit navn fra broen i Istanbul, som er det eneste sted i verden, der binder to kontinenter sammen – Asien og Europa. Logoet er designet med inspiration fra mellemøstlig geometrisk kunst, der møder det moderne menneske med fortællingen om det, der til evig tid vil forbinde os. Vores fælles arv fra en mytisk kultur og en universel kærlighed til æstetik.

Bosphorus er smukt håndværk båret frem af tiden. Det er nyt design med en arkæologisk kerne og med et sigte på bæredygtigt socialt entreprenørskab. Anvendelsen af geometri blev anset for at afspejle universets sprog. Et magisk sprog vi kan dele, når vi ser vores forskelligheder som gaver fyldt med visdom.

The founder

Mit navn er Ayse. Måske kommer min passion for brobygning mellem mennesker fra min tyrkisk-kurdiske baggrund og som dansker. Eller også kommer den fra min personlige stemme. Eller det faktum, at nysgerrighed er en dyb og ægte menneskelig egenskab, der ikke har særligt meget med mig at gøre.

Jeg tror på, at verden har brug for, at flere mennesker bliver bevidste om alt det, som forbinder os, mere end det, som adskiller os. Inspirationen er et fragment af vores fælles historie og kulturarv fra vores fælles menneskehed. Går vi tilbage er vi dannet af det samme stof. Samme ønsker. Samme ånd.

Efter at have taget en kandidatgrad i HR fra Copenhagen Business School og Business coaching udannelse blev jeg klar over, at jeg skulle skabe smykker med de fortællinger og budskaber, som jeg brænder sådan for.

Med Bosphorus fik mine smykker en stemme. Bosphorus er ikke kun en bro mellem kontinenter og kulturer; Bosphorus bygger bro mellem fortiden og fremtiden. På den smukkeste måde, jeg kender.

Velkommen til.

 

Øreringe

Halskæder

Armbånd