Free shipping in EU

(World: €6 shipping or free on orders above €135)

Delivery 2-5 days

14 day returns

Vilkår og betingelser 

Priserne
Alle priser på Bosphorus for levering i Danmark inkluderer 25% dansk moms. Priserne er angivet i danske kroner og euro (DKK / EUR). Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet. 

Betaling
Vi accepterer betaling med Visa, Dankort, MasterCard, Maestro og mobilepay. Alle kortbetalinger gennemføres mellem vores krypterede SSL-betalingssystem for at sikre sikker og pålidelig betaling. I øjeblikket tilbyder vi ikke skattefri indkøb på ordrer fra lande uden for EU. Dit kredit- eller betalingskort debiteres ikke, før din ordre er sendt. 

Klager
Dansk forbruger lovgivningsregler om mangler, gælder for køb af varer. 

Når du handler på dette websted har du 24 måneders ret til at indgive en klage. Dette betyder, at du kan få dine varer repareret, udvekslet, refunderet eller få en prisreduktion, afhængigt af den specifikke situation. 

Din klage behøver naturligvis være gyldig, og eventuelle fundne fejl må ikke være et resultat af forkert brug af produktet eller anden skadelig opførsel. 

Du kan fremsætte et krav inden for en “rimelig tidsramme”, når du har opdaget fejlen i produktet. Hvis du klager inden for to måneder efter at have opdaget fejlen, vil klagen altid være gyldig. Hvis kravet er gyldigt, refunderer vi din (rimelige) porto. 

Hvis du ønsker at indgive en klage, skal du medtage nedenstående oplysninger. Vi anbefaler, at du sender dine returvarer med pakker, så du får en kvittering som bevis for afsendelse! 

Returner dit produkt kun, når det er i overensstemmelse med vores politik, eller du er ansvarlig for eventuelle yderligere omkostninger. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte os. 

 Produktet i original emballage, så meget som muligt. 

  • Dit navn og adresse 
  • Dato og købsbevis 
  • Type produkt. 
  • Årsag til klagen. 

Produktet skal sendes til: 

Bosphorus Aps 

Poul Bundgaards Vej 1, 1. 

DK-2500 Valby 

Bemærk: Vi modtager ikke pakker, hvor der er kontant penge i til levering eller lignende. 

Du handler med: 

Bosphorus Aps 

Poul Bundgaards Vej 1, 1. 

DK-2500 Valby 

Central Business Reg. No: 38617532 

Tlf: 26 29 21 15 

E-mail: connect@bosphorus.dk

 

Levering 

  • Danmark og and EU lange: gratis levering
  • Resten af verden: 49 DKK og gratis levering for order over 1000 kr.

På www.bosphorus.dk tilbyder vi gratis forsendelse med Bring, DAO365, DHL, GLS og PostNord.  

Vi sender din ordre inden for 1-5 hverdage, efter at ordren er behandlet, derefter tager det 1-3 arbejdsdage for levering i EU, USA og Canada inden for 7 arbejdsdage. Når din pakke er scannet, modtager du en e-mail med et Track & Trace-nummer, så du kan spore din pakke. Du skal blot indsætte dit pakkenummer på www.track.pakkelabels.dk, eller kontakte os for yderligere information eller hjælp. 

Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for leveringsbetingelserne, bedes du kontakte vores kundeservice på tlf. +45 26 29 21 15 eller connect@bosphorus.dk 

 

Returnering 

Hvis du vælger at annullere købet, skal du betale returporto. Produktet skal returneres til Bosphorus inden for 14 dage fra den dato, hvor Bosphorus er blevet informeret om annullering af købet. 

Ved returnering er du ansvarlig for, at produktet indpakkes sikkert. Du bærer risikoen for produktet fra tidspunktet for levering af produktet. 

Indsæt følgende, hvis du har produkter, der ikke kan returneres med normal post: På grund af deres art kan visse produkter ikke returneres med normal post. Dette gælder for (indsæt produkttyper). Omkostningerne ved returnering af disse produkter forventes at udgøre maksimalt ca. (indsæt beløb). 

 

Produktets tilstand, når du returnerer det 

Du er kun ansvarlig for enhver formindsket værdi af varerne som følge af håndteringen af ​​varerne bortset fra, hvad der er nødvendigt for at fastlægge varens art, egenskaber og funktion. Med andre ord – du kan teste produktet på samme måde, som hvis du testede det i en fysisk butik, men du kan ikke begynde at bruge produktet. 

Hvis produktet er testet ud over det, der er beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt, hvilket betyder, at du ved tilbagetrækning fra kontrakten kun kan få en del af eller ingen af ​​prisen tilbagebetalt, afhængigt af den kommercielle værdi af produkt. 

Afbestillingspolitik 

Du (som forbruger) har ret til at annullere dit køb inden for 14 dage fra den dag, du modtager din ordre. 

Du bedes informere Bosphorus inden for 14 dage efter modtagelsen om, at du ønsker at annullere dit køb og hvorfor du ønsker at annullere købet. Dette er ikke et obligatorisk krav, men hjælper os med at forbedre vores kundeservice og forståelse. 

Meddelelsen skal sendes til e-mail: connect@bosphorus.dk eller Tlf .: +45 26 29 21 15. I din meddelelse skal du gøre det klart, at du ønsker at bruge din ret til afbestilling. Du kan også vælge at bruge vores formular til afbestilling og returnere denne til os. Du kan finde det nedenfor. 

Du kan ikke fortryde bare ved at nægte modtagelse af produktet, uden at informere os på samme tid. 

 

Øreringe

Halskæder

Armbånd