Gratis fragt Danmark

Levering 2-5 dage

14 dages returret

Khaterah Parwani

Khaterah ser sit arbejde som en kamp for menneskerettigheder, der kræver, at alle donerer en planke til projektet. ”Rom kan bygges på en dag. Vi er de samme kvinder, som vi sætter vores tro på, og pludselig er vores liv marcheret forbi os. Det skal ske nu! ”

At bygge broer mellem mennesker handler ikke kun om at være imødekommende og give tid, siger Khaterah Parwani. Interpersonelle relationer tvinger dig til konstant at gå i diskussioner med dine modstandere.

At tage folk alvorligt
Adskillige interviews og artikler om hendes kamp mod patriarkalske normer, har gjort hende upopulær i nogle kredse. ”Folk på kanten af ​​samfundet bliver aldrig mere rasende, når man ser dem i øjnene. Jeg har været i situationer, der ville få andre til at kræve beskyttelse, men sandheden er, at jeg ikke kan hjælpe, hvis jeg ikke ser dem som mine yngre brødre. Jeg voksede op under de samme forhold og i det samme miljø og kender disse mennesker alt for godt. De bemærker muligvis ikke, at jeg sætter min fod ned, men jeg arbejder for en bedre fremtid for os, folket på bunden, hvilket giver os mere frihed og privilegier.

En kamp for menneskerettigheder
Med sine egne ord koncentrerer hendes arbejde sig om at sikre lige muligheder, hvilket i sidste ende betyder grundlæggende menneskerettigheder. Det er en kamp uden kompromiser, og hun føler sig forpligtet til at placere sig selv i kugleregnen. ”Hvis du beskytter og værner om din personlige frihed, er du også nødt til at beskytte andres frihed, erklærer hun. Hvis der er en ting i denne verden, der kan sprænge vores ideer og tankesæt, er det kærlighed, og der er en grund til det. At kærligheden har styrken til at nedbryde mure og regler. Måske skulle vi tilbede den energi i stedet for alle forhindringer. “

Om
Født 1984. Baggrund i jura fra Københavns Universitet. Leder af Lifehack, en organisation, der arbejder for lige rettigheder blandt unge med minoritetsbaggrund; især hvad angår emner som social kontrol, seksuel befrielse, fysisk og mental misbrug. Talsmand og juridisk rådgiver ved Exitcirklen.

I 2017 placerede den danske avis Politiken hende i top 10 af de vigtigste stemmer i Danmark. Flere prisvindende feminister (Susanne Gieses Mindelegat, Venskabsprisen SOS mod racisme, Danmarks mest magtfulde feminist osv.). I år modtog hun sammen med Exitcirklen KAFKAT-prisen for juridisk politik.

Øreringe

Halskæder

Armbånd