Past

Kulturarven tilbyder en fornemmelse af historien for at forstå vores forfædres liv. Arv handler ikke kun om fortiden. Den symboliserer, hvordan folk tænker om sig selv og ser på andre i fortiden såvel som i dag. I den forstand lærer kulturarv os tolerance, respekt for mangfoldighed og hjælper os alle med at leve i en mere menneskelig verden.

Bosphorus værdier er tæt knyttet til beskyttelsen af ​​verdens kulturelle skatte og visdom i vores forfædres liv. Det er tro, traditioner og mytologi, der taler til det dybe og universelle i os alle. Verdens vigtigste steder, kunstværker og skatte bygger på disse overbevisninger og traditioner. Gennem arkæologi kommer vi konstant nærmere beviset på, at vi alle er ens.

Bosphorus er ikke kun en bro mellem kontinenter og kulturer; Bosphorus bygger bro mellem fortiden og fremtiden. Det symboliserer fortidens visdom, som vi kan tage med os fremad. Vores inspiration til smykkerne er et fragment af vores fælles historie og kulturarv fra vores fælles menneskehed.

 

Øreringe

Halskæder

Armbånd